Zadnja novica

VSA NAROČILA OD 22.1. NAPREJ BOM ODPOSLAL V PONEDELJEK 3.2. Hvala za razumevanje.

Naslednjič me lahko obiščete:

-v Europarku Maribor v četrtek 6.2. in sredo 7.2.

-v BTCJU Murska Sobota v četrtek 13.2. in petek 14.2.

Pri vsakem nakupu nad 30€ je poštnina GRATIS.

 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA -Če z izdelkom niste zadovoljni, ga imate možnost vrniti v roku 14 dni po nakupu.

Hitri kontakt

Ob vprašanjih ali težavah pri nakupu nas kontaktirajte na:
T: 00386 31/601-979
E: kocmutandrej@gmail.com

Radi vam bomo pomagali in svetovali!


Košarica

Korak naročila: 1
Dostava
Uporabite za dostavo če je enak naslovu plačnika
Dodaj/Uredi naslov
Ime SKU Cena Količina DDV Popust Za plačilo
 
Cena izdelkov

Izberite dostavo

Izberite način dostave
Spremenite dostavo
 
Za plačilo:
0,00 €
0,00 €
Opombe in posebne zahteve
Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji podjetja SVET KRISTALOV IN MINERALOV so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).


Podatki o podjetju:

SVET KRISTALOV IN MINERALOV

Trgovina po pošti, Andrej Kocmut s.p.
Ptujska Cesta 17, 9250 Gornja Radgona
ID: SI27859193
Davčni zavezanec: NE
Matična številka: 6959369000


TRR: SI56 2900 0005 2496 354 (Unicredit Bank)
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


PLAČILO:

Možni sta dve vrsti plačila:

Plačilo po predračunu: Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi boste ob potrditvi naročila prejeli predračunu. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračuna. V kolikor v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

Plačilo po povzetju: Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili najkasneje v 5 delovnih dneh. OPOZORILO: Obveščamo vas, da vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala provizijo za odkupnino v vrednosti 1,07% od vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,05 € (pri znesku odkupnine pod 98 €)  in maksimalno 5,36 € (pri znesku odkupnine nad 501€).

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Cene so na 1enoto v kolikor ni drugače določeno. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

Znesek poštnine ni vštet v ceno izdelkov. Cene tako ne vsebujejo stroškov dostave oziroma poštnine, le-ti pa so navedeni ob izračunu vrednosti naročila pred elektronsko potrditvijo naročila in nadalje tudi na računu. Strošek dostave na območju Republike Slovenije za naročila nižja od 35€ znaša 3,60€, za naročila višja od 35€ je pošiljanje brezplačno.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Potrošnik mora nato blago vrniti v 30 dneh po pisnem sporočilu, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetja sporočila o odstopu od pogodbe.