Zadnja novica

VSA NAROČILA OD 22.1. NAPREJ BOM ODPOSLAL V PONEDELJEK 3.2. Hvala za razumevanje.

Naslednjič me lahko obiščete:

-v Europarku Maribor v četrtek 6.2. in sredo 7.2.

-v BTCJU Murska Sobota v četrtek 13.2. in petek 14.2.

Pri vsakem nakupu nad 30€ je poštnina GRATIS.

 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA -Če z izdelkom niste zadovoljni, ga imate možnost vrniti v roku 14 dni po nakupu.

Hitri kontakt

Ob vprašanjih ali težavah pri nakupu nas kontaktirajte na:
T: 00386 31/601-979
E: kocmutandrej@gmail.com

Radi vam bomo pomagali in svetovali!


Pogoji poslovanja

Podatki o podjetju

SVET KRISTALOV IN MINERALOV
Trgovina po pošti, Andrej Kocmut s.p.
Ptujska Cesta 17, 9250 Gornja Radgona
ID: 27859193
Davčni zavezanec: NE
Matična številka: 6959369000

Datum vpisa v poslovni register Slovenije AJPES: 25.11.2015

Številka vpisa v poslovni register Slovenije AJPES: 0208-81-20151124-001178

Tel: 00386 31/601-979 (cena klica je enaka osnovni komunikacijski tarifi)

TRR: SI56 2900 0005 2496 354 (Unicredit Bank)
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Plačilo

Možni sta dve vrsti plačila:

1. Plačilo po predračunu: Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi boste ob potrditvi naročila prejeli predračunu. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračuna. V kolikor v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

2. Plačilo po povzetju: Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili najkasneje v 5-ih delovnih dneh. OPOZORILO: Obveščamo vas, da vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala provizijo za odkupnino v vrednosti 1,07% od vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,05 € (pri znesku odkupnine pod 98 €)  in maksimalno 5,36 € (pri znesku odkupnine nad 501€).

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Vse cene so za 1 kos, če ni drugače določeno. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

Znesek poštnine ni vštet v ceno izdelkov. Cene tako ne vsebujejo stroškov dostave oziroma poštnine, le-ti pa so navedeni ob izračunu vrednosti naročila pred elektronsko potrditvijo naročila in nadalje tudi na računu. Strošek dostave na območju Republike Slovenije za naročila nižja od 30€ znaša 3,00€, za naročila višja od 30€ je pošiljanje brezplačno.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe s tem obrazcem (word | pdf) in sicer na kontaktni e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Potrošnik mora nato blago vrniti v 14-ih dneh po pisnem sporočilu, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec, višina stroškov pošiljanja je po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Informativni izračun višine stroškov je možen na tej povezavi http://wpo.posta.si/IzracunPostnine. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 14 dni od prejetja sporočila o odstopu od pogodbe.

Stvarne napake

V skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov je napaka stvarna v primeru:

    - če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet
    - če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
    - če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
    - če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila

Primernost izdelkov se presoja glede na običajne izdelke enake vrste in ob upoštevanju izjav o značilnosti blaga s strani dobavitelja.


Uveljavljanje stvarnih napak

Stvarno napako lahko uveljavljate z natančnim opisom napake, omogočenim pregledom izdelka in obvestilom na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kjer bomo izdelek pregledali in vam izdali potrdilo o vročitvi izdelka. Za stvarne napake na izdelkih, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti od izročitve, ne odgovarjamo.
Po ustreznem obvestilu in omogočenem pregledu izdelka bomo bodisi:

    - odpravili napako na izdelku
    - povrnili del plačanega zneska v sorazmerju z napako
    - izdelek z napako zamenjali z novim brezhibnim izdelkom
    - povrnili celotni plačani znesek

V kolikor obstoj napake na izdelku ni sporen, vam bomo čimprej, vendar najkasneje v roku osmih dni ugodili. V primeru spora glede obstoja napake pa vam bomo najkasneje v osmih dneh pisno odgovorili.

 

Pritožbe in spori

V podjetju Svet kristalov in mineralov spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in zagotavljamo hitro ter učinkovito obravnavo pritožb. V podjetju si močno prizadevamo k sporazumnemu reševanju sporov, zato nas v primeru težav pokličite na telefonsko številko +386/31 601-979 ali pošljite elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Po prejeti pritožbi, vam bomo v podjetju, v roku 5 delovnih dni pisno sporočili prejetje pritožbe ter vas o nadaljnem postopku obravnave pritožbe pisno obveščali. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Na podlagi Uredbe 524/2013/EU je bila ustanovljena enotna vstopna točka za reševanje sporov, ki izvirajo iz spletne prodaje. S klikom na povezavo boste preusmerjeni na platformo https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL. V podjetju pa priznavamo kot pristojnega za reševanje potrošnikih sporov sledečega izvajalca IRPS* - Evropski center za reševanje sporov, Tomšičeva 6, 1000 Ljubljana, E- naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., T: 08 205 65 90.

 

Pomoč pri nakupu izdelkov

Iskanje in dodajanje izdelkov v košarico
Za izbiro in iskanje izdelkov ter ogled vsebine ni potrebna registracija. Izbira izdelka je najlažja v levem stolpcu pod zavihkom "Kategorije" ali pa v oknu "Domov".
Ko si izberemo željeni izdelek imamo ob izdelku gumb "Dodaj v košarico". Pred gumbom je tudi možnost izbire količine željenega izdelka.
Količino lahko izberemo z pomočjo (+)ali(-) ali pa količino ročno vpišemo. Količino še je vedno možno spremenit v sami košarici.
Kadar izdelek dodamo v košarico se nam pojavita 2 možnosti, to sta:

   "Nadaljujte nakupovanje" (nadaljujemo z iskanjem in dodajanjem izdelkov) ali
   "Košarica" (preidemo k naročilu izdelka).

Naročilo izdelkov
V košarico je možno dostopat z pomočjo okna "Košarica"
1. V košarici je potrebno uredit podatke o plačniku. Izpolnit je potrebno vse podatke kateri vsebujejo zvezdico. Podatke potrdiš z gumbom "Shrani".
2. V košarici imamo možnost popravka količine izdelkov ter izdelke lahko tudi odstranimo z klikom na modri koš.
3. Pod izberite dostavo imate gumb za "Spremenite dostavo", izberemo željeno dostavo naročila "Prevzem" ali "Pošta". Dostavo potrdiš z gumbom "Shrani".
4. Pod izberite plačilo imate gumb za "Spremenite plačilo", izberemo vrsto plačila naročila "Plačilo po prevzemu" ali "Plačilo po predračunu". Plačilo potrdiš z gumbom "Shrani".
5. Vpišete željene opombe in posebne zahteve.
6. Preberete ter potrdite pogoje poslovanja.
7. Kliknete gumb "Preverite naročilo"
Odpre se vam košarica za ponovno preverjanje vašega naročila. Še vedno imate možnost za spremembe. Ko pregledater ter ste zadovoljni z naročilom še samo kliknete gumb "Potrdite naročilo".
Z potrditvijo naročila ste tudi naročilo dokončno naročili ter se zavezali k plačilu naročila. Sistem vam pošlje avtomatsko zahvalo za naročilo, številko naročila ter vrednost nakupa. Ponudi vam pa tudi možnost ogleda vašega naročila.

V kolikor postopek za naročanje ne poteka po teh navodilih ali pa se vam je pojavilo dodatno vprašanje nas kontaktirajte na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Veljavnost naročila
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Z potrditvijo naročila se kupec zaveže k plačilu naročenega blaga.