Zadnja novica

VSA NAROČILA OD 22.1. NAPREJ BOM ODPOSLAL V PONEDELJEK 3.2. Hvala za razumevanje.

Naslednjič me lahko obiščete:

-v Europarku Maribor v četrtek 6.2. in sredo 7.2.

-v BTCJU Murska Sobota v četrtek 13.2. in petek 14.2.

Pri vsakem nakupu nad 30€ je poštnina GRATIS.

 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA -Če z izdelkom niste zadovoljni, ga imate možnost vrniti v roku 14 dni po nakupu.

Hitri kontakt

Ob vprašanjih ali težavah pri nakupu nas kontaktirajte na:
T: 00386 31/601-979
E: kocmutandrej@gmail.com

Radi vam bomo pomagali in svetovali!


Opal

Avstralija
Z dostavo Brezplačna dostava za 0,00 €
Cena: 35,00 €
untitled (54 of 167)
untitled (55 of 167)
Description

Prbl 42 x 21mm

OPAL

OPAL – je večbarvni amorfni mineral, smolnatega ali pogosteje steklenega sijaja. Opal ima enako kemično sestavo kot kremena (silicijev dioksid, ampak vsebuje tudi 1 do 2 odstotkov vode in ne kristalizira.
Barva: Opalov je sicer več vrst; dragi opal je bele do mlečno modre barve, za katerega je značilno prelivanje mavričnih barv. Največ je navadnega opala, ki ga najdemo v zelo različnih barvah.
drag opal: Avstralija, ZDA (lesni opali), Italija, Slovaška, Češka, Turčija, Mehika, Egipt, Brazilija, Peru
Blagodejno deluje na srce, želodec in črevesje. Uravnava želodčno kislino ter pospešuje obnovo belih in rdečih krvnih telesc. Pomaga pri parkinsonovi bolezni, okužbah. Opal krepi spomin, čisti kri in ledvice. Uravnava inzulin, lajša porod in blaži PMS. Prstan na mezincu deluje na solarni pleksus in srčno čakro.
Opal je nežen kamen z lepo vibracijo. Povečuje kozmično zavest. Spodbuja izvirnost in dinamično ustvarjalnost. Pomaga pri dostopu in izražanju svojega pravega jaza. Pobere misli in občutke, ki jih širi, in jih vrne v vir. To je karmični kamen, ki nas uči, da tisto, kar smo dali ven pride tudi nazaj. Opal je zaščitni kamen v tem, če se ga pravilno programira, da nas naredi neopazne oziroma nevidne. Krepi lastne vrednosti, pomaga nam, da razumemo svojo polno možnost. Prinaša lahkotnost in spontanost. Spodbuja zanimanje za umetnost. Kot nakit je primeren za zelo prizemljene in čustveno zaprte ljudi, katerim pomaga pri razvoju emocionalne svobode.
Opal je bil vedno povezan z ljubeznijo, strastno željo in erotiko. Je kamen zapeljivosti, ki stopnjuje čustveno stanje in sprosti zavore. Deluje lahko kot čustveni stabilizator. Razprši lahko energijo. Pokaže nam, kaj je naše čustveno stanje bilo v preteklosti, še posebej v drugih življenjih in nas uči, kako prevzeti odgovornost za to, kako se počutimo. Govorijo, da z nošnjo opala, nam le-ta prinaša vdanost, zvestobo in spontanost, lahko pa povečuje nagnjenost k nestanovitnosti, kjer je že prisotna. Opal krepi zdravje in voljo do življenja, uporabljamo ga pri meditaciji… Izredno tudi pospešuje rast rastlin. Za programiranje je zelo primeren, hkrati pa dovzeten za sprejem okoliških vibracij. Če nosimo opale, jih torej v primerih, ko se nam je kaj slabega zgodilo, obvezno čimprej energijsko očistimo. Opali so zelo občutljivi na temperaturne spremembe, in radi počijo. Barvi opala koristi, da ga občasno položimo v vodo, nikdar pa ga ne dajemo na sonce.
Ker vsebuje ves spekter barv, je dober uravnovalec delovanja čaker. Uporabljamo ga za odpiranje »tretjega očesa«, poleg tega pa ščiti pravične in jim daje moč, vendar pa je treba biti pazljiv pri ravnanju z njim – to je zelo močan kamen, ki lahko povzroči močne reakcije kot na primer burno čustvovanje, nenavadni dogodki in drugo. Pri duševnih in psihičnih boleznih pomaga beli ali mlečni opal. Opal pomaga pri težavah, ki so posledica vremenske preobčutljivosti.
Topi žalost, strah in depresije, v medsebojne odnose vnaša harmonijo. Krepi samozavest, a hkrati uči ponižnosti in skromnosti. Je simbol resnice, prinaša srečo.
Element: voda