Jezik:

Kamena strela obesek – naraven brušen mineral

Trdota po Mohsu: 7

Kemijska formula: SiO2

Nahajališče: Brazilija

8.00

Opis

Telesno zdravje: čisti ožilje, jetra in ledvice, ugodno deluje na črevesje in želodec, pomirja celoten živčni sistem ter pomaga pri celjenju ran. Izredno hitro in močno blaži glavobol, krepi možganske funkcije in se lahko uporablja za zdravljenje katerekoli oblike bolezni. Če pijemo eliksir kamene strele pred vsakim obrokom, nam pospeši presnovo maščob in hujšanje, z masažo pa odpravlja celulit. Ima močan učinek na nastajanje krvi, ublaži in zdravi levkemijo, preventivno in zdravilno učinkuje na rakasta razraščanja in uravnoveša krvni pritisk ter obtok. Prav tako ščiti naše spolne organe in blaži menstrualne bolečine. Na soncu napolnjena in topla blaži obolenja oči, kratkovidnost, solzenje in težave z zenico, kopanje v vodi kamene strele pa pomaga pri luskavici, prhljaju in problemih s kožo.

Duševno zdravje: pomaga nam odpraviti depresijo in tesnobo, blaži notranje napetosti in krče, pomaga pri izčrpanosti in odvisnosti ter prinaša zadovoljstvo, napredek in uspeh. Prispeva k večji poslovni in osebni uspešnosti ter povečuje psihične sposobnosti, koncentracijo in spomin.

Duhovnost: v naše življenje privlači blagoslove vseh vrst in nam pomaga uresničiti srčne želje. Sprošča energijske blokade, čisti čakre, dušo in duha ter krepi avro. Je zelo uporabna med meditacijo in odlična za programiranje. Prav tako nam pomaga pri duhovnem razvoju.

Pripada vsem čakram, še posebej kronski.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kamena strela obesek – naraven brušen mineral”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja