Jezik:

Morganit zapestnica

  • prinaša sočutje in samozavest
  • spodbuja ljubeče misli
  • čisti pljuča, zdravi živčni sistem in lajša bolezni
  • navdihuje veselje in spoštovanje do življenja

12.00

Na zalogi

Opis

Morganit s svojo breskvasto-roza barvo pooseblja prve blede sončne žarke, ki ogrejejo srce in dušo. To je kristal božanske ljubezni in čustvenega zdravljenja. Prinaša sočutje in samozavest.

Morganit stabilizira čustveno polje, spodbuja ljubeče misli ter prinaša modrost in umirjenost uma. Poveča sposobnost sprejemanja ljubečih besed in dejanj drugih ter sprosti navezanost na stare odnose, ki so se slabo končali ali potrebujejo razrešitev. Spodbuja nas, da gremo naprej z obnovljenim namenom in odprtim srcem.

Morganit podpira fizično srce in krepi njegovo energijsko polje. Odpravlja palpitacije in druge težave, povezane s srcem, čisti pljuča, zdravi živčni sistem in lajša bolezni, povezane s stresom. Morganit naj bi pomagal tudi pri težavah z grlom, jezikom in ščitnico, učinkovit pa naj bi bil še pri zdravljenju vrtoglavice in impotence.

Morganit s svojo nežno rožnato energijo uravnava srce in srčno čakro. Čustveno telo očiščuje stresa in tesnobe, starih ran ter skritih travm. Kot kristal srca se lahko uporablja za privabljanje sorodne duše ali za poglabljanje trenutne zveze. Navdihuje veselje in spoštovanje do življenja ter povečuje priložnosti, ki omogočajo, da se izkusi brezpogojna božanska ljubezen.

Kemijska formula: Be3Al2(Si6O18)

trdota po Mohsu: 7,5 do 8

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Morganit zapestnica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja