Jezik:

Roževec uhani 8mm – naraven brušen mineral

Bunkica velikosti 8mm.

Uhani so izdelani iz medicinskega jekla. Ne rjavijo, ne potemnijo in so primerni za ljudi s težavami z alergijami.

Trdota po Mohsu: 7

Kemijska formula: SiO2

6.00

Ni na zalogi

Opis

Roževec

Telesno zdravje: ugodno vpliva na srce, ožilje, živčni sistem, pljuča in ledvice, pomaga pri celjenju ran in razraščanju brazgotin ter zdravi pljučne, ledvične in ženske bolezni. Masaža z roževcem pomaga pri celulitu, glavobolu in migreni. Pomaga pri zdravljenju raka na dojkah, je pa v pomoč tudi pri drugih vrstah raka. Lajša težave z nadledvično žlezo, vranico, ledvicami, vrtoglavico, astmo in krčnimi žilami ter je primeren za vsakogar, tudi za nosečnice, dojenčke in otroke.

Duševno zdravje: prinaša srečo, ljubezen, potrpežljivost, harmonijo, odpuščanje, samozaupanje, domišljijo in uspeh. Je odličen za uporabo v obdobju sprememb, krepi intelekt ter ugodno deluje pri nihanjih razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Razprši negativnost, pomirja čustva, prinaša notranjo zdravljenje in ljubezen do samega sebe ter nam pokaže izhod iz težav. Pomaga pri travmah in krizah, sprošča neizražena čustva in srčno bolečino, pomaga preboleti izgubo ter odnaša strah, ljubosumje, jezo, stres in zamero.

Duhovnost: uporablja se za privabljanje ljubezni. Je zelo primeren za meditacijo, odpira in čisti srce, nežno črpa negativno energijo in jo zamenja z ljubeznijo ter povečuje moč pozitivnih afirmacij.

Pripada srčni čakri.

Čisti se pod tekočo vodo. Če je preveč izpostavljen soncu lahko zbledi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Roževec uhani 8mm – naraven brušen mineral”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja