Jezik:

Ametist – naraven neobdelan kristal

Trdota po Mohsu: 7

Kemijska formula: (SiO2) + (Al, Fe, Ca, Mg, Li, Na)

Nahajališče: Ametista do Sul, Brazilija

 

65.00

Na zalogi

Opis

Ametist

Telesno zdravje: krepi celotni organizem, imunski sistem in mišično tkivo. Uravnava krvni sladkor, zdravi pljučne bolezni in bolezni dihal ter pomaga pri nespečnosti, glavobolih, migrenah in epilepsiji, saj ureja motnje živčnega sistema. Ob udarcih, oteklinah, poškodbah in bolečinah ga lahko položimo na prizadeto mesto. Ametistov eliksir pomaga pri sladkorni bolezni in presnovi, je pa tudi priporočljivo kopanje ali umivanje v ametistovi vodi saj čisti kožo in pospešuje rast las.

Duševno zdravje: ščiti pred psihičnimi pritiski, lajša stres, pomirja razdražljivost, blaži žalost ter odžene jezo, strah in tesnobo. V nas spodbuja voljo, koncentracijo, spomin in samozavest. Uravnava nihanja razpoloženja in pomaga pri raznih odvisnostih. Podpira notranji mir in globoko modrost, z njegovo pomočjo pa postanemo optimistični in uspešni. Postavljen v spalnici bo poskrbel za lažji in boljši spanec.

Duhovnost: je odličen za meditacijo, pomaga pri odpiranju tretjega očesa in nas uči duhovne modrosti. Pomaga nam razviti telepatijo, šesti čut, intuicijo in komunikacijo z duhovnim kraljestvom. Povečuje naše psihične sposobnosti ter nam pomaga razumeti naše sanje in vizije. Sproža pozitivne duhovne spremembe in pomaga pri komunikaciji z angeli. Prav tako ščiti pred negativnimi energijami ljudi in pred zemeljskim ter elektromagnetnim sevanjem.

Pripada tretjemu očesu in kronski čakri.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ametist – naraven neobdelan kristal”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja