Jezik:

Azurit z malahitom – naraven neobdelan kristal

Trdota po Mohsu: 3,5 do 4

Kemijska formula: Cu2(CO3)(OH)2

Nahajališče: Kitajska

35.00

Na zalogi

Opis

Azurit

Telesno zdravje: podpira jetra, ščitnico in motorične funkcije ter utrjuje kosti in sklepe. Ima pozitiven vpliv na centralni živčni sistem. Pitje azuritne vode pospeši zdravljenje po operacijah in poškodbah. Če je v kombinaciji z malahitom ga ne smemo polagati v vodo ali te vode zaužiti!

Duševno zdravje: priporočljiv za najstnike saj stabilizira in spodbuja zrelost ter varuje pred sestopom na napačno pot in pred občutkom, da jih nihče ne razume. Odpravlja stres, žalost in skrbi ter prinaša srečo in veselje. Preobraža strah in fobije ter prinaša razumevanje zakaj so se pojavile. Prav tako pomaga pri samo-izražanju in pomirja.

Duhovnost: dušo poziva k razsvetljenju in nas vodi skozi fizični in intuitivni razvoj. Osvobaja nas starih čustvenih vezi in odpira zavest na višjo raven. Omogoča varno astralno potovanje in prehod v meditativno stanje. Povečuje sposobnost preroških sanj, komunikacijo z duhovnimi vodniki in celo prebuditev spominov iz prejšnjih življenj. Prav tako nas vodi k energijski stabilnosti fizičnega telesa.

Pripada srčni čakri in tretjemu očesu.

Malahit

Malahit je strupen, zato moramo preprečiti vdihavanje malahitovega prahu, po dotikanju neobdelanega malahita pa je zmeraj potrebno umiti roke. Uporaba malahita v polirani obliki je varna, vendar iz njega ne pripravljamo eliksirja za zaužitje.

Telesno zdravje: zdravi revmo, artritis, multiplo sklerozo, otekle sklepe, zlomljene kosti, natrgane mišice ter bolezni srca, oči, požiralnika in ožilja. Odpravlja bolečine, krepi telo, kri in krvni obtok, blaži infekcije (zlasti pri otroških boleznih), pomaga pri astmi in vrtoglavici ter uravnava delovanje leve in desne možganske polovice. Lajša menstrualne težave in porod, v nosečnosti pa pospešuje rast in razvoj otroka. Povečuje našo imunsko odpornost, spodbuja centre za samozdravljenje in manjša apetit, zato je učinkovit pri hujšanju.

Duševno zdravje: pomaga pri nespečnosti in nočnih morah, povečuje naše razumevanje in strpnost do ljudi, krepi samostojnost in samozavest ter odganja strahove. Prav tako blaži duševne motnje, nas osvobaja travm, nas podpre, da izrazimo svoje misli in čustva ter nam pomaga pri koncentraciji. Spodbuja tudi naše sanje in nam pomaga najti smisel življenja.

Duhovnost: je idealen za meditacijo, čisti in aktivira naše čakre, vpija negativne energije, poglablja duhovnost in nam pokaže kaj blokira našo duhovno rast. Potek dogodkov usmeri v pozitivno smer, položen na tretje oko aktivira vizualizacijo in psihične vizije, na srčnem področju pa prinaša ravnotežje in harmonijo. Pomaga pri sprejemanju spoznanj iz podzavesti in sporočil iz prihodnosti ter reže stare vezi in zastarele vzorce. V naše življenje prav tako privabi obilje in nove poslovne priložnosti.

Pripada srčni in grleni čakri ter tretjemu očesu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Azurit z malahitom – naraven neobdelan kristal”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja