Jezik:

Ahat plošča (AP6)

Trdota po Mohsu: 7

Kemijska formula: SiO2

Nahajališče: Brazilija

Približna velikost: 19 cm x 13 cm

Približna teža: 344 g

52.00

Na zalogi

Opis

Telesno zdravje: prinaša vitalnost, energijo, mladosten videz in podaljšuje življenje. Ugodno deluje pri opeklinah, bolečinah v križu in glavobolih ter zdravi težave z očmi in obolenjih kože. Krepi tudi mehur, prostato in črevesje ter naše telo očisti strupov. Prav tako povečuje plodnost pri obeh spolih, med nosečnostjo ščiti otroka in mater ter lajša porod.

Duševno zdravje: pomaga pri depresiji ter nam vliva pogum in samozavest. Odlično deluje proti stresu, saj zelo pomirja in čeprav deluje počasi, ima veliko moč. Izboljšuje našo koncentracijo, podpira notranjo stabilnost in razvoj ter nam vliva motivacijo. Koristen je za vse vrste čustvenih travm, prav tako pa odpravlja slabe razvade in podpira notranjo stabilnost.

Duhovnost: Stopnjuje našo povezanost z Zemljo ter nas povezuje z naravo in notranjim mirom. Usklajuje pozitivno in negativno energijo ter vzpostavlja ravnovesje jina in janga. Prav tako nas dela zmožne prilagajanja življenjskim izkušnjam, ki vodijo k duhovni rasti in notranji stabilnosti.

Pripada korenski in srčni čakri.

OPOMBA:

Podstavek za ploščo ni vključen v ceno. Lahko ga naročite na naslednji povezavi:

https://svetkristalovinmineralov.com/izdelek/podstavek-za-plosce/

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ahat plošča (AP6)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja