Jezik:

Oniks jajce – naraven brušen mineral

Trdota po Mohsu: 6,5 do 7

Kemijska formula: SiO2

Nahajališče: Turčija

17.00

Na zalogi

Opis

Oniks

Telesno zdravje: krepi srce in krvni obtok, uravnava delovanje vranice ter ugodno deluje na ledvice, kožo, živčni sistem, zobe, kosti in kostni mozeg. Pomaga pri zdravljenju vida, sluha in krvi, blaži bolečine ter krepi lase in nohte.

Duševno zdravje: odpravlja žalost, depresijo in nemir, pomaga pri težavah, ki so posledica občutljivosti na vreme ter povečuje samozavest in nas hkrati uči ponižnosti in skromnosti. V naše odnose vnaša harmonijo, izboljša spretnost in iznajdljivost, prinaša stabilnost in veselje ter razbremenjuje naše telo in psiho. Usmerja nas k rasti in gibanju, spodbuja dosežke, zdravi zmedo in nam pomaga napredovati v življenju. Prav tako nam nudi oporo v težkih okoliščinah in časih stresa ter nam pomaga celiti stare rane in travme.

Duhovnost: absorbira in pretvori negativno energijo, je čudovit za meditacijo ter uravnoveša jin in jang. Prav tako nam pomaga videti v prihodnost, nam omogoča stik z umrlimi in dostop do višjega vodstva ter nam pomaga razumeti cikel življenja (rojstvo, smrt, ponovno rojstvo).

Pripada srčni čakri.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Oniks jajce – naraven brušen mineral”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja