Jezik: ArabicChinese (Simplified)CroatianCzechDutchEnglishFrenchGermanHungarianItalianPortugueseRussianSerbianSlovenianSpanish

Jezik: ArabicChinese (Simplified)CroatianCzechDutchEnglishFrenchGermanHungarianItalianPortugueseRussianSerbianSlovenianSpanish

POGOJI UPORABE SPLETNEGA MESTA

Ta spletna stran je last podjetja SVET KRISTALOV IN MINERALOV – Trgovina po pošti, Andrej Kocmut s.p. (Ptujska Cesta 17, 9250 Gornja Radgona, matična številka: 6959369000, Slovenija), ki spletno mesto tudi upravlja.

Vsebine in slike, objavljene na spletnem mestu, je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in posodobljene podatke, vendar pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tem spletnem mestu, ali začasnega nedelovanja spletnega mesta.

 

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev našega spletnega mesta zelo pomembna. Zato bodo vsi podatki, ki jih pridobimo na spletnem mestu (kontaktni obrazec, podatki ob naročilu – košarica), uporabljeni izključno v namene, za katere so bili pridobljeni. Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vaše predhodne privolitve.

Arhiviranje pogodb
Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja Svet kristalov in mineralov. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov kocmutandrej@gmail.com.

SVET KRISTALOV IN MINERALOV – Trgovina po pošti, Andrej Kocmut s.p. si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.